måndag 27 juni 2011

Midsommarfiske

Det skulle firas midsommar och framför allt fiskas..
Janne anlände till sjön redan onsdag kväll och vi andra kom ner till sjön torsdag eftermiddag.

Lagom till frukost på torsdagen så får Janne lön för att vara ute en natt själv då han landar en fin spegel som vägs till 8.78kg den sög i sig en hemrullad dumbell.

¨
Janne levererar igen!

Torsdag eftermiddag så anländer resten av gänget och vi riggar bivvys och beten och allt de andra som hör till.
Den enda action vi får under kvällen är då Classe landar en sutare på 2.76kilo som gav ett knappt märkbart napp men upp kom den.
Classe höjde därmed sitt PB med 10gram!


F.A.C.C.



Fredagen, midsommarafton går åt till att äta en redig silllunch och kanske lite mer än en nubbe slinker ner och vissa av oss vaknade med lite skallebank på lördagen.

Någon gång mellan sillen och läggdax så indikerar Robins larm ett försiktigt napp och efter en ganska lugn drill så landar han en riktigt fin sutare som visar sig väga 3.38 kilo! En rejäl höjning av Robins Pb och även över reg-vikt med råge!
3.38kg - ingen dålig bonusfisk direkt!!


Lördag eftermiddag så börjar Classe och Adde att packa ihop sina prylar men blir avbrutna av Jannes larm som ylar ilsket. Janne är snabbt framme men fisken går fast och han och Classe hoppar i båten med med håven. Efter lite jakt bland näckrosor, rötter och grenar så får vi se en fin spegelkarp och Classe håvar.
upp på mattan och ner i vågsäcken, vägs till 10.84kg och Janne vart mer än nöjd!




Janne och Robin fiskade kvar till söndagen men det gav bara en sutare till Robin.


Tight lines
/Fat Admirerers Carp Club

Inga kommentarer: